Wie ben ik

Mijn naam is Johan Hakkens en ik ben geboren in 1966 in Eersel.

Als kind was ik al ontzettend geïnteresseerd in muziek en met name de gitaar. Toen ik 12 jaar oud was mocht ik eindelijk zelf op gitaarles en in 1992 ben ik uiteindelijk afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg als docent gitaar.

Vanaf 16 jarige leeftijd heb ik zelf gitaarles gegeven dus heb hierin dan ook een zeer ruime ervaring. Op dit moment ben ik fulltime werkzaam als gitaardocent in de regio de Kempen.

Naast gitaar speel ik ook klavecimbel en luit.

Als uitvoerend muzikant ben ik altijd zeer actief geweest en ik speel al bijna 40 jaar in professionele bands in binnen- en buitenland. Ik heb dan ook al met veel bekende artiesten mogen spelen waaronder Duncan Laurence, Marco Bakker, Ben Cramer, Albert West, Antje Monteiro, Rachel Kramer, Rob Crosby en Steve Wariner.

Door de loop der jaren heb ik veel verschillende stijlen leren beheersen waaronder:
– Klassiek
– Blues/Jazz
– Fingerpicking
– Country
– Rock
– Metal

Deze stijlen zullen dan ook zeker aan bod komen tijdens de lessen!